[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Forum » Forum rules
Forum rules

Regulile urmatoare sunt valabile pentru intreg forum-ul. Exista posibilitatea ca unele sectiuni sa aiba propriile reguli, insa acelea vor fi doar reguli suplimentare.

Regulile acestea sunt introduse pentru a crea un mediu de discutii placut si decent pentru toti utilizatorii. Daca aceste reguli nu va sunt pe plac, nu participati la discutii.

I. Inregistrarea utilizatorilor.

  1. Prin inregistrarea pe acest forum sunteti de acord cu prezentele reguli.
  2. Pentru a va inregistra pe acest forum trebuie sa furnizati o adresa de e-mail valida si sa puneti la profil macar prenumele real (sau unul care sa para plauzibil). Nu sunt permise diminutive sau nick-uri in campul rezervat pentru prenume. Cei care incalca aceasta regula vor fi avertizati de doua ori inainte de a le fi blocate conturile si, implicit, accesul pe site.
  3. Puteti alege orice nume de utilizator doriti, in limita bunului simt. Administratorii site-ului isi rezerva dreptul de a lua masuri impotriva celor care au nume de utilizator indecente.
  4. Este interzisa inregistrarea de mai multe ori pe site. Daca v-ati uitat parolele contactati administratorul.

II. Reguli de conduita pe forum.

  1. Folositi un limbaj adecvat pe forum. Cei lipsiti de bun simt vor fi pedepsiti prin blocarea accesului fara nici un avertisment prealabil.
  2. Nu faceti reclama la alte site-uri cu profil asemanator sau la alte site-uri in general. Incalcarea regulii duce la stergerea post-ului respectiv si pedepsirea utilizatorului.
  3. Nu puneti la semnatura/avatar imagini cu caracter pornografic sau care ar putea deranja alti utilizatori.
  4. Site-ul acesta nu a fost conceput ca forum de discutii. De aceea, utilizatorii sunt rugati sa nu devieze de la subiect in mesajele lor si sa posteze doar in sectiunile potrivite.
III. Ultimile avertismente.
  1. Moderatorii vor actiona respectand regulile de mai sus. Orice abuz va fi pedepsit prin retragerea dreptului de a fi moderator.
  2. Pentru utilizatori, abaterile repetate de la reguli vor duce la blocarea accesului pe site.
  3. Utilizatorii sunt rugati sa nu dea parola nimanui. Nici un administrator al acestui site nu va cere niciodata parola unui utilizator.
  4. Utilizatorii care si-au uitat parola sunt rugati sa contacteze administratorul site-ului pentru crearea unei noi parole. In acest sens, vizitati sectiunea "Contactati-ne".

Administratorii site-ului isi rezerva dreptul de a schimba regulile fara a anunta in prealabil utilizatorii.