[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: [MAA]p3, Eddy  
Forum » Pentru cei noi... » Welcome » Salutare tuturor! (ce trebuie sa faceti aici!)
Salutare tuturor!
[MAA]p3Date: Monday, 2008-10-06, 5:46 PM | Message # 1
fondator MAA
Group: Administrators
Messages: 34
Status: Offline
Ok! Probabil ca numele forumului din aceasta sectiune e sugestiv ca sa va dati seama ce trebuie sa faceti aici. Cu toate astea, pentru cei care tot nu au priceput, aici puteti sa va prezentati ca sa va cunoastem si noi. De scris, puteti scrie absolut orice despre voi: cum va numiti, cu ce va ocupati, ce varsta aveti, ce anime-uri urmariti, ce gen de filme preferati, ce muzica ascultati, etc., etc.
(Puteti sa va lasati si o adresa de mail, insa nu va recomand acest lucru!) Cu alte cuvinte, aici puteti scrie despre voi orice lucru pe care considerati ca ar fi bine sa-l cunoasca si ceilalti.

Acestea fiind spuse, voi incepe eu primul! Numele meu este Petre, am 23 de ani, si sunt student la Politehnica din Bucuresti (oras in care si locuiesc). Ascult orice fel de muzica (in afara de manele!!!), insa imi place im mod special muzica clasica, rock-ul si muzica anilor 70-80. Imi plac comediile si desenele animate in general. Anime-uri n-am prea urmarit serios pana acum un an sau doi, cand am vazut si eu toata seria Yu Yu Hakusho pe A+ (actualul Animax). Anul asta, prin iarna, am vazut intamplator cateva episoade din Naruto (pe Jetix), si am inceput sa urmaresc si acest anime... Insa foarte curand m-am cam enervat, pentru ca cei de la tv nu aveau decat 50 si ceva de episoade. Prin urmare, am inceput sa le caut pe net! Si astfel am descoperit o multime de grupuri de fansub si o multime de anime-uri. Totusi am cam fost dezamagit pentru ca, desi exista o multime de site-uri romanesti despre anime-uri, acestea nu se ocupa de traduceri in romana. Asa ca m-am apucat eu sa fac traduceri! Tot ce am facut pana acum am facut din pura placere, si sper ca eforturile mele nu au fost in zadar.
Daca aveti intrebari pentru mine, spuneti aici, pe forum, sau vizitati sectiunea "Contactati-ne".


 
Forum » Pentru cei noi... » Welcome » Salutare tuturor! (ce trebuie sa faceti aici!)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: